Direktlänk till inlägg 24 november 2013
Varsågod
Bryggarbiff4 personer
600 g rostbiff
3 gula lökar
Mörkt öl ca en burk
1 dl mjöl
1 tsk cayennepeppar
SaltPeppar
Gör så här
Skär köttet i skivor ca 2 cm tjocka, blanda mjöl och cayennepeppar, vänd biffarna i mjölblandningen stek på ganska hög värme tills biffarna har fått fin färg. Stek löken, häll i en stor kastrull. Tillsätt ölen salta och peppra.Lägg i biffarna och låt småputtra ca 45-60 minuter. Ju längre desto mörare. Det går att använda fransyska eller ytterlår. Då måste köttet puttra ca 1.1 ½ timme.
Servera med kokt potatis
Ha de
Vet egentligen inte vad jag ska skriva, ville bara försöka komma igång igen. Ha de ...
Visst är det otroligt vad vi människor har skapat, flygplan, rymdraketer, diverse mediciner mot olika åkommor mm. Vi har även skapat ett forum där vi inte behöver se varandra i ögonen för att kommunicera, internet. Ibland är det riktigt hemskt. Vi ...
Com Hem, behöver jag säga mer. Sedan i tisdags förra veckan har vi varit utan Tv,vissa även bredband och telefoni, pga en kabelbrand. Nu har vi tur som har Bredband och telefoni från Telia så att vi i alla fall kan ta del av samhällsinformation den v...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 | 10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | |||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
||||
|